Ga naar de inhoud

Over Galerie Otten

ALGEMENE GALERIE RUIMTE :

WINKELRUIMTE

Rijksmuseum blauwe wanden met daarop diverse schilderijen gegroepeerd per kunstenaar. Allen van hedendaagse kunst (primair) geselecteerd op kwaliteit door de galerie in diverse
afmetingen en onderwerpen. Ook enige oude schilderijen (secondaire) dewelke gerestaureerd en/of in goede staat ook door de galerie geselecteerd en ook in diverse afmetingen en onderwerpen. Een grote hout kachel met daaromheen een lounge zithoek voor het brainstormen over kunst dit onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn. Aangrenzend aan de winkelruimte klein vierkant portaal met toegang tot 2 kleinere ruimten en de toegangsdeur naar de monumentale besloten tuin.

TUIN

De tuin is een volledig besloten tuin die slechts alleen via de winkel is te bereiken en bevindt zich achter het winkelpand over de gehele breedte en grenst aan het GEMEENTE MUSEUM waardoor deze tuin volledig wordt omringt door de monumentale muren van het museum. Deze oude muren vertonen diverse kleuren eeuwenoude stenen van dieprood tot geel in IJssel- en Waalformaat alswel eeuwenoude kloostermoppen.
In de tuin bevinden zich de verschillende interessante eyecatchers voor de bezoekers, te weten;

  • Beeldentuin met beelden/sculpturen van verschillende kunstenaars
  • Meditarane planten hoek met planten op container en pot
  • Nostalgische tuin decoratie en ornamenten
  • Hoek met mediterane planten op container voor de verkoop
  • Div. zithoekjes (2/4 pers.) voor wijntje+
  • Beelden her en der op sokkels voor de verkoop
  • Ingang naar wijnkelder – evt. zelfbediening in kelder!

INGANG KELDER (straatkant / tuin kant)

Aan tuin grenzende gedeelte wijnrekken met flessen rode / witte wijn / rosé voor de verkoop. Ingang kelder aan straatkant naast hoofdingang waarin gedeelte met 50/60er jaren design items, Vintage, nostalgie, uitheemse deco items etc. voor de verkoop.

ADRES en CONTACTGEGEVENS

Galerie Otten
Dam 13
4301 JA Zierikzee

mob: +31 (0)6 4364 6624
email: info@galerieotten.nl